Captura de pantalla 2020-08-19 a las 19.
Filosofia
image.jpg

Que és el Hara?

Professionals de la salut, amb gaire bé, vint anys d'experiència en l'àmbit de la fisioteràpia, la psicologia, l'acupuntura, la nutrició, la correcció postural, el Ioga... han creat Hara Salut Assistencial, per tal de donar una atenció multidisciplinar al pacient i aconseguir un diagnòstic holístic i un abordatge resolutiu. 

 

El mot "Hara" prové del japonès i representa "el centre vital de la persona".

 

El "Hara" és el centre del cos humà, però és així mateix el centre espiritual, en la mesura en què el cos és l'embolcall natural de l'esperit. Per això, la paraula "Hara" es refereix sempre a la condició d'home en la seva totalitat, a la seva forma fonamental de ser, així com a les qualitats espirituals específiques de les que depèn una justa manera de ser, permetent així que aquesta forma es pugui manifestar en l'existència.

A més a més, el "Hara" és físicament la zona abdominal del cos i com a centre especialitzat en fisioteràpia de sòl pèlvic, en PNI (que inicia es seu treball en sistema digestiu) i en psicologia de la salut (que es estudia les somatitzacions de les emocions) al mot Hara hi vam trobar l’autèntica representació del nostre motiu de ser.

 

 


Si t'interessa la salut amb una visió diferent, visita el nostre blog Equilibri Natural

Si ets dona, visita també el blog Sòl Pèlvic