Hara Fisioterapia

Fisioteràpia en ginecologia i obstetricia. 

Mitjançant diferents tècniques de rehabilitació podem corregir situacions d'incontinència urinària, descens d'organs (matriu, bufeta o recte), disfuncions en les relacions sexuals (dolor, falta de sensibilitat, pèrdues d'orina), recuperar la musculatura/pell post cirurgia abdominal o pèlvica, dolor pelvià, millorar la silueta abdominal, etc..

Per a més informació visiteu  la web o el blog 

Fisioteràpia pediàtrica

Ens ocupem del tractament de qualsevol afectació patida durant la infància que pugui ser susceptible d'alterar el desenvolupament motor (ja sigui retardant o condicionant la seva qualitat) i, en conseqüència, de limitar el potencial del nen per a ser independent en el futur.
 

Formació per mares/pares en massatge infantil

 

Fisioteràpia esportiva

L'esport, en qualsevol modalitat, és un eventual focus de lesions de l'aparell locomotor. Amb la fisioteràpia esportiva cubrirem els 3 aspectes bàsics per l’esportista:

 

Prevenció d'aparició de lesions.

Tractament assistencial de lesions i recuperació. Reeducació i readaptació a l’esport.

Fisioteràpia per la salut

Tots els coneixements mèdics i les tècniques que s'apliquen des de la fisioteràpia poden ajudar a millorar la salut general i prevenir dolors musculars, ossis i la majoria de les malalties de l'esquena, genoll, braços, etc. El fisioterapeuta contribueix a disminuir el dolor, reparar les lesions dels teixits, relaxar i potenciar la musculatura, corregir i reeducar la postura.

© 2017 Hara Salut  C/ Morgades 45, despatx 8. VIC. 622 84 83 49 (només WhatsApp). Avís legal.