top of page
Captura de pantalla 2020-08-19 a las 19.
Fisioterapia
Captura de pantalla 2020-11-24 a las 10.

Fisioteràpia en ginecologia i obstetricia. 

Som centre pioner i de referencia en la rehabilitació del sòl pelvià femení des de 2009. Asistencia privada (no treballem per a mútues). Tenim la millor aparatologia (INDIBA Activ i MYO 200).

Mitjançant diferents tècniques de rehabilitació podem corregir situacions d'incontinència urinària, descens d'òrgans (matriu, bufeta o recte), disfuncions en les relacions sexuals (dolor, falta de sensibilitat, pèrdues d'orina), recuperar la musculatura/pell post cirurgia abdominal o pèlvica, dolor pelvià, millorar la silueta abdominal, etc..

Per a més informació visiteu el blog.
 

tree-lungs.png

Fisioteràpia respiratoria.

La fisioteràpia respiratoria és un tractament que combina tècniques de respiració i plans d'entrenament muscular. Amb l'INDIBA Activ podem donar un plus al tractament de la musculatura respiratoria.

L'objectiu principal és aconseguir que els pulmons i la musculatura, adquireixin la màxima capacitat funcional possible, perquè es pugui respirar millor i no tenir tanta sensació de cansament.

Complementar la medicació que li ha pautat el seu metge, amb un programa de fisioteràpia respiratòria li permetrà:

  • Eliminar les flegmes de bronquis i gola més fàcilment. 

  • Reduir la sensació d'ofec (dispnea). 

  • Millorar la seva capacitat per fer les activitats diàries sense esgotar-se. 

  • Controlar la seva ansietat i estrès. 

  • Tenir menys infeccions respiratòries.

Fisioteràpia esportiva

L'esport, en qualsevol modalitat, és un eventual focus de lesions de l'aparell locomotor. Amb la fisioteràpia esportiva cubrirem els 3 aspectes bàsics per l’esportista:

 

Prevenció d'aparició de lesions.

Tractament assistencial de lesions i recuperació.

Reeducació i readaptació a l’esport.

Fisioteràpia pediàtrica

Ens ocupem del tractament de qualsevol afectació patida durant la infància que pugui ser susceptible d'alterar el desenvolupament motor (ja sigui retardant o condicionant la seva qualitat) i, en conseqüència, de limitar el potencial del nen per a ser independent en el futur.
 

Formació per mares/pares en massatge infantil

 

Fisioteràpia per la salut

Tots els coneixements mèdics i les tècniques que s'apliquen des de la fisioteràpia poden ajudar a millorar la salut general i prevenir dolors musculars, ossis i la majoria de les malalties de l'esquena, genoll, braços, etc. El fisioterapeuta contribueix a disminuir el dolor, reparar les lesions dels teixits, relaxar i potenciar la musculatura, corregir i reeducar la postura.

bottom of page