top of page

Espai Sala

Al Hara disposem d'una sala per realitzar activitats dirigides en petit grup o de forma individual. En tot moment respectem el ritme individual de cada un i intentem crear moviments conscients que ens aportin llibertat i fortalesa.


Digues quins objectius vols aconseguir i t'aconsellarem amb l'activitat mes adequada.

Podeu contactar amb nosaltres a través del WhatsApp 622848349 o el formulari.

Disposem d'un canal de YouTube a través del qual els alumnes i pacients poden obtenir més recursos.

Segueix el següent enllaç.

Gràcies a una hamaca, especialment dissenya-da, podem treballar el cos d’una forma completament diferent i guanyar en elasticitat, tonificació i equilibri. “A la vida, amagat a les forces que ens tiren cap avall, hi ha l’energia per aixecar-nos”.

Et proposem un conjunt d’exercicis de ioga, pilates, hipopressius, escola d’esquena i estiraments, especialment seleccionats per alleujar les molèsties de l’esquena i millorar la seva flexibilitat. ​

Tonificar els abdominals i recuperar la figura de forma eficaç i segura. Indicat en casos de recuperació post-part immediat o tardà, per reduir perímetre abdominal, dones amb incontinència o descens d’òrgans (matriu baixa), etc. 

Reequilibra el cos elastificant-lo i tonificant-lo al mateix temps. L’important no és la quantitat d’exercicis que es facin, sinó la qualitat dels moviments.

La seva pràctica tonifica els músculs i augmenta el control sobre la respiració el que farà que la gestant se senti més relaxada i millor preparada pel moment del part. 

El ioga es pot adaptar a qualsevol persona, sense importar edat, condició física o qualsevol altre raó.

bottom of page